Subsidie voor studenten

mrt

mrt

Toekenning subsidie ten behoeve van studenten die de opleiding Social Work gaan volgen.

Het ministerie OCW heeft aan Capabel Hogeschool subsidie verleend die ten goede komt aan studenten van de bacheloropleiding Social Work.

De subsidie betreft €2.500,= per jaar voor de volgende drie deeltijd opleidingen:

- bachelor Jeugdzorgwerker

- bachelor GGZ agoog

- bachelor Social Worker in de wijk

Uniek aan de opleidingen is de inrichting van het curriculum. Bij het praktijkgestuurd HBO staat de ‘ontwikkeling in het beroep’ centraal en niet 'vakken halen'. Ieder trimester wordt een beroepsthema behandeld. Alle voor dat thema relevante vakken worden in dat trimester gehouden, zodat er een samenhangend lesprogramma wordt geboden.  Je kunt het geleerde al meteen toepassen en je begrijpt de samenhang.

Met de toegekende voucher subsidie is de opleiding daarnaast ook goed betaalbaar.

Belangstelling in de opleiding en voorwaarden voor de subsidie?

Kijk bij

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof