Studenten Verpleegkunde van Capabel deeltijd krijgen €1.250,- per 30 EC van ministerie OCW.

Recht op studievouchers toegekend aan Capabel

De HBO Bacheloropleiding tot Verpleegkundige (deeltijd) van Capabel Hogeschool is geselecteerd om mee te doen in de Experiment Vraagfinanciering. Dit betekent dat onder voorwaarden studenten voor deze opleiding vanaf 1 september 2017 per module van 30 EC een subsidievoucher van de overheid kunnen ontvangen van € 1.250. Deze voucher wordt in mindering gebracht op het lesgeld dat Capabel in rekening brengt.

Iedere student kan op deze manier gebruik maken van maximaal 8 vouchers. Eén voor iedere 30 EC studievoortgang ofwel 1,5 trimester.

Deze regeling geldt alleen voor studenten die na 1 september 2017 met de opleiding starten met de volgende opleidingen:

Het experiment duurt van 1 september 2017 tot en met 31 augustus 2024.

De regeling is voor de HBO Bacheloropleiding tot Verpleegkundige deeltijd nieuw en Capabel is een van de eerste hogescholen die hieraan meedoet. We begrijpen dat je hier mogelijk vragen over hebt. Mocht dit het geval zijn, dan licht een van onze opleidingsadviseurs graag toe wat de vraagfinanciering voor jou betekent.

Kijk voor de regeling op "subsidies en belastingaftrek".

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof