Aantal Farmaceutisch Consulenten groeit

aug

aug

In september starten 30 studenten met de driejarige opleiding Farmaceutisch Consulent. Deze succesvolle erkende HBO opleiding wordt verzorgd door Capabel Hogeschool. De ruim 50 studenten die in opleiding waren bij Saxion Next zullen ook de opleiding vervolgen bij Capabel.

Het aantal Farmaceutisch Consulenten in de apotheek groeit gestaag. De zeer praktijkgerichte opleiding sluit aan bij deze actuele ontwikkeling door ook start in januari en mei mogelijk te maken. Meer dan 85% slaagt voor de opleiding die voornamelijk thuis kan worden gevolgd.

Voor iedere apothekersassistent met ambitie en ervaring is Farmaceutisch Consulent een logische vervolgstap. Maar ook is het volgen van losse onderdelen zoals Farmacotherapie en Farmacokinetiek en dynamiek mogelijk. Deze starten in november en accreditatie bij KABIZ en SANA wordt in september verwacht. Zo kun je kennismaken met een aspect van het werk van de Farmaceutisch Consulent en gelijktijdig studiepunten en vrijstellingen voor de bacheloropleiding verwerven.

Kijk voor meer informatie bij Bacheloropleiding Farmaceutisch Consulent of bel met Lineke Koldenhof, opleidingsadviseur van Capabel: telefoon: 030-2850 557 of info@capabelhogeschool.nl.

Gepubliceerd door Lineke Koldenhof
In de categorie Overig