Opleidingscoördinator Gezondheidszorg (min. 24 uur) loondienst/ZZP

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend Hbo Bachelor en Master onderwijs. Wij bieden maatwerk en verzorgen verkorte en volledige Hbo opleidingen in zorg, welzijn en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool loopt voorop met praktijkgestuurd HBO. Geen verzameling vakken en toetsen maar projectgewijs onderwijs vanuit de praktijk.

Wij zoeken een opleidingscoördinator Gezondheidszorg die passie voor zorgberoepen graag willen delen met onze studenten. Jouw werkplek is hoofdzakelijk Utrecht, de randstad en thuis behoren eveneens tot jouw werklocaties. Capabel verzorgt de volledige en verkorte bacheloropleiding tot verpleegkundige, de post HBO opleidingen POH GGZ en Praktijkverpleegkundige en de opleiding POH Somatiek.

Naast gezondheidszorg bieden wij tevens vakgroepen Farmacie, Psychologie en Sociale Zekerheid. Naast maatwerk verzorgt Capabel werkcolleges, practica en workshops in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Wat ga je doen

• Het vanuit overstijgende kennis over gezondheidszorg coördineren van het onderwijs;
  • Het coördineren en mede vormgeven van ontwikkeling en revisie vanuit het Capabel onderwijsmodel van praktijkgestuurd HBO;
  • Het bijdragen aan inhoudelijke voorlichting aan instellingen en/of studenten over het onderwijs.

Wij vragen

• Je bent in het bezit van een afgeronde hbo of wo-opleiding in de gezondheidszorg;
  • Je hebt praktische kennis van en ervaring in beroepsuitoefening in de gezondheidszorg;
  • Je bent verbindend in de vakgroep en onderwijsteams;
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs en je hebt aantoonbare didactische kwaliteiten;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden

• Een goed salaris of marktconform zzp tarief met intentie tot indiensttreding;
  • Flexibele werkplek;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Een gevarieerde zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden;
  • Een informele werkomgeving;
  • Betrokken en deskundige collega’s.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande vacature? Dan willen we je graag leren kennen. Jouw CV en motivatie kun je sturen naar solliciteren@capabelhogeschool.nl Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans van Iersel (06-51316593) of Henk de Niet. (06-23016034) Meer over Capabel Hogeschool vind je op www.capabelhogeschool.nl